Om os

OM PRO DETAILING

Kosmetisk bilpleje af højeste kvalitet

Vi er dit lokale certificerede bilpleje center i Århus.

Pro Detailing lyder tilsyneladende som noget der er alt for dyrt, men lad dig ikke blive skræmt, vores service er nemlig i forskellige prisklasser.

Vi hjælper med at løse hverdagens udfordringer med alt hvad du har brug for indenfor dagens bilpleje. Hos os er opgaven ikke løst, hvis den ikke er udført til perfektion. Vi er ikke tilfredse før du er tilfreds!

Hos Pro Detailing gør vi det ypperste for at give vores kunder en god og behagelig oplevelse. Vi vil pleje din bil som det var vores egen.

Hvad kan vi tilbyde

Hos Pro Detailing tilbyder vi alt fra almindelig vedligeholdelse af biler, til de helt store Highend poleringer.

Pro Detailing bilpleje center

Vi benytter markedets bedste miljøvenlige produkter og de nyeste maskiner samt godt håndværk, gensidig tillid og levering til tiden er de vigtigste parametre for os. Vi fokuserer altid på kundernes ønsker, og bilens behov for kvalitets pleje af personbiler m.m. Om du er privat eller kommer som erhvervskunde, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med vores erfaring og en god service.

Vi er meget stolte af vores høje serviceniveau.

Kommunikation er et af vores vigtigste redskaber, det er her vi kan rådgive og vejlede. Hver en opgave bliver nøje tilrettelagt, så vi kan garantere et resultat i absolut topklasse hver gang.

Vi har ikke noget imod at være anderledes.

Hos Pro Detailing er vi kvalitetsbeviste og vi bruger ikke som visse andre syreholdige produkter eller kemikalier, som på længere sigt kan skade bilens lak. Vi tilbyder kun de bedste anerkendte miljøvenlige produkter, og vi går aldrig på kompromis. Vi tester tit nye produkter for at følge med udviklingen, det betyder at bilpleje hos os ikke kan sammenlignes med andre. Hos os kommer din bil i trygge hænder, og vi går op i de mindste detaljer. Derfor vil vi rigtig gerne have lov til at invitere dig indenfor til en kop kaffe, og en snak om hvad dine ønsker er, når det gælder kvalitet og pris.

Vi glæder os til at høre fra dig, og byder dig velkommen til en ny verden inden for bilpleje.