Bilpolering Åarhus

Bilpolering

Med profession bilpolering kan vi fjerne de fleste skader i lakken på din bil. Hos Prodetailing arbejder vi med professionel bilpolering i Aarhus og har mange års erfaring med bilpolering (Også kaldet lakkorrektion) på alt fra mindre dagligdagsbiler til veteranbiler, specialbiler, lastbiler og både.

Polering af bilens lak er en omstændig process, da det er vigitgt at tilse lakkens stand, måle lakkens dybde og efterfølgende teste hvor blød lakken er. Det er vigtigt at gå metodiskt til en bilpolering, da lakken kan skades hvis arbejdet ikke udføres korrekt.

Vi arbejder med bilpolering på mange highend luksusbiler og har stor erfaring med alle bil- og laktyper.

Læs mere om Prodetailing

Hvordan udføres en bilpolering?

Før din bil poleres, er det vigtigt at rense lakken helt i bund. Derved opnås det bedste resultat uden svirvelmærker, hologrammer og lignende.

Hos Prodetailing tager vi imod din bil og starter med en grundig vask af bilen udvendigt. Den udvendige vask foregår i flere trin.

Først højtryksrenses bilens eksteriør for at løsne det værste snavs fra bilens lak. Herefter forvaskes bilen med en speciel og særligt skånsom forvask, som sprøjtes ud over bilen og hænger fast på lakken. Se det som at din bil sættes i blød, for at løsne det indgroede snavs i lakken, som sidder fast og reducerer glansen i lakken.

Efter forvasken spules bilen ren for forvask og vaskes skånsomt med særligt skånsomme vaskehandsker og en såkaldt 2-spands metode. 2-spandsmetoden er et vigtigt setup, da vaskehandsken renses hver gang den har været på bilens lak. Herefter vædes vaskehandsen igen i spanden med autoshampoo og processen gentages indtil hele bilen er vasket.

Allerede nu vil din bil se meget ren ud. Men tjære, flyverust og andre mikroskopiske urenheder kan stadig sidde på lakken. Derfor gennemgår lakken nu en kemisk rens, som opløser dette. Er lakken særligt slem, kan det være nødvendigt at bruge en såkaldt claybar, hvor vi smører bilens lak med et glidemiddel og bruger en specielt udviklet claybar, som kan løsne fastgroet urenheder i lakken.

En claybar kan forårsage mikroridser i lakken, men da alle urenheder fjernes fra lakken vil det bedste resultat blive opnået ved at fjerne disse urenheder og derefter fjernes eventuelle mikroridser i poleringsprocessen.

Afhængigt af lakkens stand tilbyder vi hos Prodetailing 2 poleringspakker. En basis polering og en Premium polering.

Se mere om vores poleringspakker her

Basispoleringen er typisk for nyere biler eller meget velholdte biler. Pakken tager udgangspunkt i den tidligere beskrevde forberedelsesprocess og afsluttes med en 1-trins polering. Målet er altid at opnå det bedste resultat med så lidt polering som muligt, da en polering vil fjerne et meget lille lag af bilens klarlak for at fjerne ridser.

Premium polering er designet til ældre biler eller biler med mange lakfejl. Her poleres bilen i 2 trin. Først en grovpolering, som fjerne de dybdere ridser og sværere lakfejl. Afslutteligt bruges en finpolering til at maksimerer glansen i lakken og give dig det absolut bedste resultat.

Fjern vaskeridser fra vaskehallen

Langt de fleste kører deres bil i vaskehallen. Typisk opnås et fornuftigt resultat med hensyn til at fjerne snavs fra bilen. Desværre er vaskehallen ikke så skånsom mod bilens lak, da børsterne ”pisker” snavset af lakken.

Dette resulterer i mange små ridser, som typisk ses i cirkulære mønstre i lakken. Langt de fleste vaskeridser kan vi hos Prodetailing polere. Med en professionel bilpolering hos Prodetailing vil du opleve at lakken pludselig fremstår mere blank. Dette vil du opleve, da de mange små vaskeridser vil gøre lakken mindre glansfuld, da lyset reflekteres dårligt de de mange cirkulære vaskeridser.

Når først lakken er enten 1 eller 2-trins poleret vil lakken være helt glat. Dette skaber optimale betingelser for lysest reflektion og vil gøre, at lakken fremstår utroligt blank og kan have et vådt look.

Reparation af lakfejl

Kører du mange kilometre i din bil, er det heller ikke unormalt at lakken fra tid til anden får små stenslag. Vi tilbyder også lakreparation af lakken, hvor vi med tatovørligende nåle meget forsigtigt kan placeres mikroskopiske mængder af maling (F.eks. fra en lakstift) i stenslaget og efterfølgende vandslibe og polere reparationen så den er usynlig.

Polering af lygter og glas

Vaskeridser ses ikke kun på bilens lak. Lygter er også meget udsatte for ridser, da disse er lavet af plastik. Med specielle poleringscreme kan vi også både vandslibe og polere forlygter så de fremstår fuldstændig blanke som bilens lak. Dette er dog et tilkøb til vores populære poleringspakker.

Ældre biler kan få solskader på lygternes plastik og blive matte med tiden. Med vandslibning og polering kan vi fjerne disse solskader og give dine lygter helt nyt liv.

Du vil opleve at lyset også udnyttes bedre ved kørsel i mørke, da lygterne nu har optimale betingelser for at sprede lyset ud på vejen.

GYEON keramisk coating

Keramisk coating beskytter bilens lak med en hård overfladehandling.

Vi er GYEON certified detailer og samarbejder med GYEON, der gennem de sidste 10 år har arbejdet på at forbedre deres produkter, så de overgår alle andre produkter på markedet.

Gyeon EVO keramisk coating giver din bil overfladebehandling i verdensklasse. Deres produkter er udviklet ud fra ren videnskab, kærlighed til biler og ønsket om at skabe de bedste coating på markedet.

Keramisk Coating har en holdbarhed på omkring 3-5 år, afhængigt af hvordan bilen vedligeholdes og hvad den udsættes for. Derfor er coating en fantastisk investering til din bil, så den bliver ved med at skinne. Keramisk coating bliver ikke påvirket på samme måde af bilvask, som f.eks. voksbehandling eller lakforsegling, som hurtigt bliver slidt af.

Hvis du vælger at få din bil coatet, så er bilen også meget nemmere at holde ren.

Coatingen påføres lakken og skal derefter hærde af under kontrollerede forhold. Det er vigtigt i hærdeprocessen, at bilen står indendørs hos os, så den er beskyttet for vand, støv osv. indtil coatingen er tør.

GYEON keramisk coating er den optimale beskyttelse til din investering i vores poleringspakker, da lakken beskyttes mod snavs og opnår en hårdere overflade som minimerer risikoen for vaskeridser o.l.

Se priser på GYEON keramiske coatings her

Prodetailing bilpolering og detailing

Hos Prodetailing har vi mange års erfaring med profesisonel bilpolering, detailing og keramisk coating. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til din bil og sammensætter en pakke der kan få din bil til at fremstå flottere end da den var ny.

Kontakt os her

Du er også velkommen til at besøge os i vores top professionelle lokaler i Årslev uden for Aarhus.

Adresse: Rosbjergvej 54U Årslev
Post nr:   8220 Brabrand
Telefon:  42 500 100
Mail:       kontakt@prodetailing.dk