Keramisk coating

BESKYT DIN BIL INVESTERING!

Behandlinger med keramisk coating

Aston Martin

Keramisk coating er en hård lakforsegling, der beskytter bilens lak mod støv, salt, pollen, nedfald og andre skadelige typer nedfald.
En keramisk coating er ekstremt modstandsdygtig og hydrofobisk. Det betyder at du får en behandling, der gør bilen lettere at holde ren, da skidt ikke hæfter sig til bilens lak. En keramisk coating er langtidsholdbar og kan holde 3-5 år afhængigt af hvordan bilen vedligeholdes.

Vælger du en keramisk coating, kan du også nyde endnu en egenskab – Nemlig en utrolig dyb shine i bilens lak. Vores keramiske coatings fra GYEON er designet til at bibeholde en dyb glans og giver dig følelsen af en ny bil i lang tid.

 

Aston Martin
PRISER

Når du får din bil poleret hos Pro detailing, kan du tilkøbe ekstra services som f.eks. keramisk coating, coating af fælge og beskyttelsesfolie. Priserne herunder er tillæg til prisen for bilpolering. Du kan også bruge vores prisberegner, til at udregne et prisestimat på behandlingen.

BILPOLERING

Gyeon Logo

KERAMISK COATING

Prisen for keramisk coating er et tilkøb til bilpolering, og skal tillægges prisen for bilpolering.

Infinite type 1

Q² INFINITE TYPE 1 EVO

3.495 kr.

5 år / Livstid Garanti

Gyeon Infinite udbydes udelukkende af certificerede detailing centre.

Gyeon Q² Infintite Type 1 er nok en af de mest eksklusive keramiske coatings på markedet. Eksklusiv fordi det kun er ganske få og udvalgte detailere der får lov og i det hele taget kommer i betragtning til at bruge den.

Den er til dig der vil have det bedste af det bedste. Det har taget 2 år at udvikle og perfektionere EVO coating. Som de første i verden er dens unikke formel på en flourine polysilazane formel. Dette gør coatingen utrolig hård og slidstærk, men samtidig ekstrem hydrofibisk og giver en selvrensende effekt.

Det betyder den er modstandsdygtig overfor kalk, kemikalier fra PH2 til PH13 på skalaen, men samtidig gør det utrolig let for dig at, rengøre og vedligeholde bilen.

Q² Infinite Type 1 giver samtidig udover dette, en rigtig høj glans og dybde i lakken.Q² Infinite Type 1 er ikke til sammenligning med andre keramiske coatings på markedet, dette er en helt unik formel!
Kort sagt verdens bedste og flotteste coating uden sammenligning.

Med Gyeons Infinite keramiske coating har du frihed til at vælge! 5 års garanti – Egen vedligeholdelse. Eller Infinite warranty – livstidsgaranti. Service for hver køret 25.000 km Pris 1.250 kr. 

Infinite type 2

Q² INFINITE TYPE 2 EVO

3.495 kr.

5 år / Livstid Garanti

Gyeon Infinite udbydes udelukkende af certificerede detailing centre.
Gyeon Q² Infintite Type 2 er en af de højeste SiO2 coatings som er fusioneret med en unik flourine polysilazane formel , Q² Infinite skaber en ekstrem glans og ekstrem hydrofobiske egenskaber.

Q² Infinite Type 2 fremhæver glans i lakken, i enhver farve til et helt nyt stadie! Kombinerer du denne med Q² Infinite topcoat, har du maksimal beskyttelse og ekstrem glans i lakken, altså en utrolig hård og slidstærk coating!

Denne coating er perfekt til dig som ønsker en lækker “show car” glans. Det høje SiO2 indhold giver dig den bedste beskyttelse imod naturens elementer – tjære, flyverust, kalkmærker, osv.

Det betyder at du bevarer et flot finish og en bil der er ekstremt nem at vedligeholde mange år frem. Type 2 giver en fantastisk dybde, tilføjer lakken en rigtig flot glans, og får farven til virkelig at poppe op med en candygloss finish!

Med Gyeons Infinite keramiske coating har du frihed til at vælge! 5 års garanti – Egen vedligeholdelse. Eller Infinite warranty – livstidsgaranti. Service for hver køret 25.000 km Pris 1.250 kr. 

Mosh produkter

Q² MOHS EVO

1.995 kr.

3 års Holdbarhed

Gyeon Mohs er en stærk coating. Den er perfekt til det danske klima, grundet dens høje kemiresistens. Derfor er coatingen resistent overfor kemikalier som salt og nedfald mv. Coatingen er hydrofobisk, som er perfekt til det danske vejrforhold! Derudover har den en selvrensede egenskab og du får en hård beskyttende overflade – som også får glansen frem i lakken.

Du vil i stor grad opleve at, din bil bliver væsentligt bliver mindre beskidt og der vil gå længere tid mellem hver vask. Holdbarheden ligger mellem 36-49 måneder.

Så hvis du ønsker en perfekt balance mellem flot og glat glans og en helt fantastisk kemiresistent, så er MOHS EVO det som du leder efter! Denne coating anbefales og er optimal for dig, der ønsker at beskytte en leasingbil, som du ikke skal eje i en længere periode.

GYEON TopCoat2 EVO lightbo

Q² Topcoat EVO

995 kr.

2 års Holdbarhed

Q² INFINITE Topcoat Type 2 er en avanceret keramisk forsegling fra Gyeon, der giver enestående beskyttelse og forbedret glans til bilens lak. Den har en slidstærk og kemisk resistent overflade, der bevarer lakens kvalitet i længere tid. Med dens hydrofobiske egenskaber afviser den effektivt vand, snavs og andre forurenende stoffer, hvilket gør rengøringen nemmere og resulterer i en flot og blank finish. Den UV-resistente formel beskytter bilens lak mod solens skadelige stråler og hjælper med at bevare farveintegriteten. Q² INFINITE Topcoat Type 2 er et populært valg blandt bilentusiaster og professionelle detailere, da den leverer langvarig beskyttelse og en dyb og strålende glans til køretøjets udseende.

Gyeon EVO keramisk coating

Hos Pro Detailing Bilpleje er vores favoritmærker Gyeon EVO keramisk coating. I løbet af de sidste 10 år har Gyeon arbejdet på at forbedre deres produkter, så de overgår alle andre produkter på markedet. Gyeon EVO keramisk coating giver din bil overfladebehandling i verdensklasse. Deres produkter er udviklet ud fra ren videnskab, kærlighed til biler og ønsket om at skabe de bedste coating på markedet.

Hvad er keramisk coating?

Overvejer du keramisk coating til din bil? Der er masser af fordele ved keramisk coating både på ny bil og brugt bil. Keramisk coating er en overfladebehandling af din bil, som beskytter lakken og får den til at skinne i længere tid.

Lang holdbarhed

Keramisk Coating har en holdbarhed på omkring 3-5 år. Det kommer lidt an på producenten af coatingen, men selvfølgelig også, hvad bilen bliver udsat for. Derfor er coating en fantastisk investering til din bil, så den bliver ved med at skinne. Keramisk coating bliver ikke påvirket på samme måde af bilvask, som f.eks. voksbehandling eller lakforsegling, som hurtigt bliver slidt af.

Hvis du vælger at få din bil coatet, så er bilen også meget nemmere at holde ren.

Coatingen påføres lakken og skal derefter hærde af under kontrollerede forhold. Det er vigtigt i hærdeprocessen, at bilen står indendørs hos os, så den er beskyttet for vand, støv osv. indtil coatingen er tør.

Hvorfor skal min nye bil have keramisk coating?

Måske tænker du, at det ikke er nødvendigt, eftersom bilen jo er helt ny. Men en ny bil, der kommer direkte fra fabrikken, er netop også poleret ved hjælp af maskiner på fabrikken.

Fabriksnye biler har ofte hologrammer, slibespor fra fabrikken, men disse kan poleres væk.  

For at fjerne disse mærker bliver bilen grovpoleret de nødvendige steder. Herefter bliver hele bilen finpoleret.

 

Sådan foregår keramisk coating af bil

Når du vælger at få din bil coatet hos Pro detailing, får du perfektionisme ned til mindste detalje. Du kan ikke bare coate bilen uden at lave et forarbejde. Bilen kommer igennem disse trin:

  1. Bilen vaskes
  2. Kemisk afrensning af tjære og flyverrust
  3. Clay system af lakken
  4. Grundig polering af hele bilen
  5. Affedtning af lakken, så den keramiske behandling kan hæfte til lakken
  6. Bilen coates